Programul de studii „Tehnologia şi Managementul Alimentaţiei Publice” are misiunea de a pregăti specialişti capabili să asigure conceperea şi industrializarea produselor alimentaţiei publice competitive pe piaţă şi este orientat spre:
La nivel de întreprindere specialistul din domeniul Tehnologia produselor alimentare este cel care trebuie să asigure buna desfăşurare a tuturor activităţilor: achiziţionarea resurselor economice, producerea / prestarea serviciilor; vânzările; planificarea activităţii economice; dezvoltarea sistemului informaţional; gestionarea resurselor umane.
Absolvenții programului se pot angaja în întreprinderi şi organizaţi din diverse ramuri ale economiei naţionale și sunt pregătiţi pentru a ocupa posturi cu funcții manageriale atât la nivel de subdiviziuni și de agenţi economici, cu diferite forme de proprietate (de stat, privată sau mixtă), cât şi la nivel naţional.
Absolvenții își pot continua studiile la ciclul II de studii superioare – Master.
Suntem foarte mulțumiți să cunoaștem studenții de la ASEM, care dau dovadă de capacități, responsabilitate și dăruire în domeniul alimentației publice. Specialitatea TAP îți deschide mai multe oportunități de angajare și, în plus, este și o școală a vieții.